Laurentiu Reghecampf nu mai este antrenorul echipei FCSB, noul tehnician fiind, conform spuselor patronului echipei, Nicolae Dica. In varsta de 36 de ani, Dica a pregatit ultima data pe SCM Pitesti, formatie alaturi de care a promovat in Liga II.

Foto:

Reghecampf a trecut, luni, la sediul de pe "Aleea Alexandru" pentru a-si lua la revedere de la conducatorii FCSB-ului. Cel mai probabil, antrenorul va pleca in tarile arabe. Conform patronului FCSB, Laurentiu Reghecampf are o oferta de 2,6 milioane de euro plus bonusuri, cu care ar putea ajunge la 4 milioane de euro pe sezon.

"Deocamdata nu m-am hotarat unde am sa merg. Am 2-3 oferte clare de suta la suta, de aceea am asteptat sa se termine acest campionat sa vorbesc cu patronul echipei. I-am cerut si lui parerea pentru ca ramane un om apropiat mie. De saptamana vitoare o sa ma intalnesc cu anumiti oameni si o sa iau cea mai buna decizie. Toate oferttele sunt din zona araba" - Laurentiu Reghecampf, citat de News.ro.

Tehnician al celor de la SCM Pitesti in ultimul sezon, Nicolae Dica este alegerea formatiei din Liga 1 pentru stagiunea viitoare.

Nicolae Dica a fost secund la Steaua in 2014 si 2015, perioada in care echipa a fost pregatita de Costel Galca, iar apoi de Mirel Radoi.