Comisia de Apel a FIFA i-a ridicat, vineri, suspendarea de patru jocuri, primita de atacantul argentinian Lionel Messi, pentru faptul ca ar fi insultat un arbitru asistent la un meci al echipei nationale, informeaza Reuters, conform News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Desi Comisia de Apel a FIFA a considerat comportmanetul lui Lionel Messi reprosabil, nu au existat suficiente dovezi care sa duca la sanctiuni", se arata intr-un comunicat al comisiei, care i-a anulat si amenda de 10.000 de franci elvetieni.

La 28 martie, Messi a fost suspendat patru meciuri de Comisia de Disciplina FIFA, dupa ce a insultat un arbitru asistent de la partida Argentina-Chile, scor 1-0, din preliminariile Cupei Mondiale-2018.

Messi l-ar fi injurat de mama pe arbitrul asistent, iar FIFA a deschis o procedura disciplinara impotriva lui, pe baza probei video. Arbitrul a declarat ca nu a auzit pe teren ca ar fi fost agresat verbal.

Federatia Argentiniana de Fotbal a facut apel la aceasta decizie, dar Messi a lispit de la meciul cu Bolivia, pierdut de Argentina, cu scorul de 0-2, la 29 martie, in preliminariile CM-2018.