Tehnicianul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat luni seara, dupa meciul cu FCSB, scor 2-1, ca jucatorii sai au crezut pana in ultima secunda ca pot castiga, desi el nu se astepta la acest succes, potrivit news.ro.

"O victorie la care nu ma asteptam dupa evolutia jocului. Aceasta presiune din jurul meciului si-a pus amprenta asupra jucatorilor si nu am facut o prima repriza buna. Steaua a fost mai agresiva, iar noi am facut multe faulturi in preajma careului. Jucatorii mei au crezut insa pana in ultima secunda ca putem castiga, au facut-o si suntem foarte fericiti. Nu am avut o tactica agresiva. Si cei de la FCSB au fost agresivi cand au castigat. Derbiurile sunt jocuri mai barbatesti. Nu am facut o tactica sa lovim un anume jucator", a declarat Contra.

Cosmin Contra spune ca nu spera la titlu: "Eu nu sper la titlu, cele doua echipe au doua puncte in fata noastra si este greu, pentru ca noi trebuie sa castigam ambele meciuri, iar ele sa faca pasi gresiti. Eu imi doresc continuitate in rezultate. Nu s-a realizat nimic deocamdata, daca avem noroc si castigam titlul e un bonus, dar eu sunt multumit si asa. Principalul obiectiv acum este sa castigam toate meciurile. Dinamo nu e niciodata outsider, eu asta am incercat sa le imprim jucatorilor".

Contra a apreciat ca FCSB si FC Viitorul au prima sansa la titlu: "Eu nu fac campion pe nimeni, nu fac jocurile nimanui. Eu vreau sa castig fiecare meci in parte si sunt fericit pentru evolutiile din play-off. Nu stiu daca putem tine pasul cu ei, FCSB si Viitorul au prima sansa la titlu. Eu ma gandeam cand am intrat in play-off cu ajutorul Stelei ca daca vom avea continuitate putem ajunge sus in clasament, dar pentru asta e nevoie sa crezi. Jucatorii au facut-o si este meritul lor".

Tehnicianul a afirmat ca fotbalul a returnat echipei sale ceea ce i-a luat la partida cu CS Universitatea Craiova: "De pe banca nu se vad foarte bine penaltiurile. Nici golul Stelei nu l-am vazut foarte bine, dar a fost un gol copilaresc. Vom analiza cine a gresit acolo, sa nu mai facem astfel de greseli. Nu stiu daca meritam astazi sa castigam, dar fotbalul ne-a dat inapoi ce ne-a luat la Craiova", a afirmat Contra, care si-a cerut scuze dupa ce a spus ca CSU Craiova joaca "mai moale" cu FCSB.

Cosmin Contra spune ca mai sunt inca amanunte de discutat pentru prelungirea contractului: "Eu am anuntat ca suntem aproape sa semnam, nu ca am semnat. Sunt discutii, sunt amanunte care trebuie sa le trecem in contract si trebuie sa ajungem la o intelegere".

Echipa Dinamo a castigat, cu scorul de 2-1 (1-0), meciul sustinut, luni, pe Arena Nationala, in compania formatiei FCSB, in etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I.

Dinamo a marcat prin Hanca '34, '90+6, ambele goluri din penalti. Pentru FCSB a inscris Pleasca '53.