Internationalul portughez Cristiano Ronaldo i-a platit 375.000 de dolari in 2010 unei femei care s-a plans ca a fost agresata sexual de starul echipei Real Madrid, sustine cotidianul Der Spiegel, citat de sport.es, conform News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

UPDATEFirma Gestifute, care il reprezinta pe Cristiano Ronaldo, a respins acuzatia, calificand-o drept "fictiune", si a anuntat ca portughezul va lua masuri impotriva jurnalului german.

Potrivit Der Spiegel, agresiunea ar fi avut loc in data de 12 iunie 2009, la un hotel de lux din Las Vegas.

Dupa cateva luni, in ianuarie 2010, cele doua parti au ajuns la un acord extrajudiciar, conform caruia femeia urma sa pastreze tacerea cu privire la ceea ce s-a intamplat la Las Vegas, iar Ronaldo sa ii plateasca 375.000 de dolari.

In plus, femeia s-a angajat sa distruga orice materiale electronice sau de alt fel legate de incident.

Comunicatul Gestifute:

"Der Spiegel a publicat un articol lung despre o presupusa acuzatie de viol care ar fi fost comis de Cristiano Ronaldo in 2009, in urma cu aproximativ opt ani. Articolul nu este nimic altceva decat o fictiune. Presupusa victima refuza sa se identifice si sa confirme veridicitatea acuzatiei. Jurnalul si-a bazat intreaga poveste pe documente care nu sunt semnate si in care partile nu sunt identificate si pe mailuri intre avocati ale caror continut nu este legat de Cristiano Ronaldo si autenticitatea carora nu poate fi verificata, dar si pe o scrisoare care i s-ar fi trimis lui de catre presupusa victima, insa pe care Cristiano nu a primit-o niciodata. Acuzatiile din Der Spiegel sunt false si Cristiano Ronaldo va face totul pentru a lua masuri. O acuzatie de viol este revoltatoare si el nu va permite sa i se afecteze astfel reputatia".