Presedintele Comitetului International Olimpic (CIO), Thomas Bach, a declarat, marti seara, ca toti fanii sportului sunt uniti pentru Borussia Dortmund, dupa cele trei explozii produse in apropierea autocarului echipei, potrivit News.ro.

Pentru Heiko Maas, ministrul german al Justitie, vestea a fost socanta: "Gandurile noastre merg catre Borussia. Niciodata nu veti fi singuri!".

Si purtatorul de cuvant al Guvernului german a afirmat ca toata lumea este alaturi de Borussia. "Ganduri bune si insanatosire grabnica pentru Marc Bartra. Minunata reactie a fanilor de la AS Monaco. Toata lumea este alaturi de Borussia".

Carlo Ancelotti, antrenor Bayern Munchen: "Tot sprijinul nostru pentru Borussia si urari de stabilire rapida pentru Marc Bartra".

Si fundasul echipei Schalke 04, Benedikt Howedes, a transmis urari de insanatosire pentru Bartra. "Separati de culori, uniti contra violentei! Cele mai bune urari lui Marc Bartra si echipei. Sper ca sunteti bine".

Politia germana a anuntat ca trei incarcaturi explozive au fost detonate in apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, la scurt timp dupa ce autobuzul a parasit hotelul unde a fost cazata formatia.

Autobuzul a plecat de la hotel indreptandu-se catre stadionul aflat la zece kilometri distanta si, in scurt timp, "trei incarcaturi explozive" au fost detonate", a precizat un purtator de cuvant al politiei, Gunnar Wortmann, potrivit AFP.