FCSB s-a impus la limita in confruntarea cu CS Universitatea Craiova, scor 1-0 (0-0), duminica seara, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I de fotbal. In urma acestui rezultat, echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf are un avans de doua puncte fata de FC Viitorul in fruntea clasamentului.

Foto:

Unicul gol al partidei a fost marcat de Eddy Harlem Gnohere, in minutul 73, cu o lovitura de cap, dupa un corner executat de pe partea stanga de Tanase si o recentrare a lui Momcilovic.

In minutul 34, Andrei Ivan a fost lovit cu cotul in cap de Mihai Balasa intr-un duel aerian si a cazut pe teren. Portarul stelist Florin Nita a intervenit imediat si l-a ajutat pe Ivan sa nu-si inghita limba. Ivan a putut continua meciul dupa ce a primit ingrijiri medicale pe teren mai multe minute, refuzand interventia ambulantei ajunse pe gazon.

Echipele:

CS Universitatea Craiova: Calancea - Dimitrov, Barthe, Kelici, Bancu - Mateiu (Gustavo '77), Screciu (Markovic '82), Zlatinski - Jazvici (Mazarache '60), Ivan, Baluta. Antrenor: Gheorghe Multescu.

FCSB: Nita - Pleasca (Jakolis '53), Moke, Balasa, Momcilovici - Muniru (Boldrin '38), Pintilii - Enache, Fl. Tanase, De Amorim (Gnohere '53) - Alibec. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Cartonase galbene: Zlatinski '60, Barthe '68 / Alibec '62, Gnohere '74, Pintilii '90+2.

Arbitri: Marius Avram (central) - Vasile Marinescu, Miclos Istvan Nagy (asistenti) - George Radulescu (rezerva).

Observatori: Laszlo Sajtos, Marcel Vasile.

Liga 1 play-off, clasament in timp real:

*sursa foto: soccerstand.com