Real Madrid a reusit doar o remiza in partida de pe teren propriu cu Atletico Madrid, scor 1-1, din etapa a XXXI-a a campionatului Spaniei. Francezul Antoine Griezmann a salvat un punct pentru trupa lui Diego Simeone cu cinci minute inainte de finalul meciului de pe "Santiago Bernabeu".

HotNews.roFoto: Hotnews

Pepe a deschis scorul pentru Real Madrid, in minutul 52, in timp ce Griezmann a punctat in minutul 85.

In campionatul spaniol, echipa pregatita de Zinedine Zidane n-a mai castigat din anul 2012 pe teren propriu impotriva celor de la Atletico Madrid.

Real Madrid e lider in La Liga, cu 72 de puncte, insa este la o distanta de doar trei puncte fata de rivala Barcelona, ocupanta locului doi. Catalanii au sansa de a trece pe primul loc daca se vor impune pe terenul celor de la Malaga. Atletico Madrid se afla pe pozitia a treia in clasament, cu 62 de puncte.

Tot sambata, Espanyol Barcelona s-a impus cu scorul de 1-0 in fata echipei Deportivo Alaves. A inscris Piatti, in minutul 56.

Clasament:

1. Real Madrid 72 puncte

2. Barcelona 69

3. Atletico Madrid 62 (+ 1 joc)

4. Sevilla 58

5. Villarreal 54 (+ 1 joc)

6. Athletic Bilbao 50 (+ 1 joc) etc.

Partidele FC Sevilla - Deportivo La Coruna si Malaga - FC Barcelona au loc de asemenea sambata, iar meciurile Granada - Valencia, Celta Vigo - Eibar, Osasuna - Leganes si Las Palmas - Betis se disputa duminica.

Rezumatul partidei Real Madrid - Atletico Madrid: