Poli Timisoara si Steaua au ajuns la un acord privind trecerea mijlocasului Vali Badoi de la Bucuresti in Banat. Jucatorul de 32 de ani, sosit in vara anului 2007 de la Rapid, dar nu a prins un post de titular la Steaua si a fost trecut pe lista de transferuri.

Pentru transferul lui Badoi, Poli a cedat ce 30 de procente pe care le mai detinea din proprietatea fundasului Emeghara, transferat in vara in Ghencea.

Badoi este al treilea nou jucator al timisorenilor care au oficializat deja transferurile slovacilor Milos Brezinsky si Balazs Borbely.

Banatenii au plecat deja in primul stagiu de pregatire al iernii care are loc la Debrecen, in Ungaria, pana pe 15 ianuarie. Din lotul deplasat lipsesc senegalezul Mansour si nigerianul Abiodun, care, conform conducerii timisorene, nu au primit inca viza de intrare in tara vecina.

In Ungaria, ar putea ajunge pentru a face jonctiunea cu lotul si Dorin Goga. Decarul Universitatii Cluj este in fruntea listei de achizitii pentru Poli care a facut o oferta fabuloasa ultimei clasate din Liga Intai: un milion de euro plus mai multi jucatori imprumut.