​Jucatorii dinamovisti Ionut Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre si Vlad Olteanu, ultimul imprumutat la Sepsi Sfantu Gheorghe, au comis abateri grave de la regulamentul de ordine interioara in timpul zborului spre Spania, acolo unde va avea loc un cantonament, a anuntat, miercuri, site-ul FRF, citat de News.ro.

Nationala de fotbal a RomanieiFoto: frf.ro

Conform gsp.ro, cei patru ar fi consumat alcool in avionul care ii ducea in Spania. Decizia selectionerului Daniel Isaila in privinta celor patru va fi comunicata in cursul zilei de miercuri.

Marti seara, nationala de tineret a Romaniei a ajuns in Spania, la San Rogue, acolo unde are programat un stagiu de pregatire ce cuprinde doua jocuri amicale, cu Rusia (24 martie) si cu Danemarca (27 martie).

UPDATE: Selectionerul reprezentativei Under 21, Daniel Isaila, a decis sa renunte la cei patru fotbalisti care au comis abateri disciplinare grave. Astfel, Ionut Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toti de la Dinamo) si Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au parasit azi cantonamentul de la San Rogue, urmand sa revina in tara, informeaza frf.ro.