Reunirea Stelei s-a petrecut la centrul national "Lia Manoliu", acolo unde a fost efectuata vizita medicala. Printre cei mai grabiti s-a aflat capitanul Mirel Radoi, apt sa reintre in pregatire normala alturi de coechipieri.

Radoi a fost desemnat de conducerea Stelei sa ofere declaratii presei. "Sper sa fim sanatosi si o data cu revenirea noastra, a mea, a lui Plesan, a lui Ghionea, etc, echipa sa prinda incredere", spune Radoi.

Capitanul Stelei a evitat intrebarile referitoare la campania de achizitii din aceasta iarna, in care singurul transfer rezolvat pina la aceasta ora este cel al francezului Habibou (care - la reunire - si-a petrecut majoritatea timpului vorbind la telefon).

La prima actiune din 2008 au fost prezenti si jucatorii de pe lista neagra a patronului. Conform ultimelor declaratii, finantatorul din Ghencea se va sfatui marti cu antrenorul Marius Lacatus privind soarta acestora si in special daca vor urca in avionul de Valencia, acolo unde Steaua se va deplasa miercuri pentru primul cantonament de iarna.