Deportivo La Coruna a terminat la egalitate meciul disputat pe teren propriu cu Atletico Madrid, scor 1-1, din etapa a XXV-a a campionatului Spaniei. Atacantul roman Florin Andone a deschis scorul pentru gazde, iar francezul Antoine Griezmann a inchis tabela cu un sut de exceptie din afara careului. Meciul de pe El Riazor a fost marcat de accidentarea groaznica suferita de Fernando Torres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Florin Andone a deschis scorul in minutul 13, dupa o greseala a portarului sloven Oblak. Griezmann a restabilit egalitatea in minutul 68, cu un sut cu bolta de la aproximativ 25 de metri.

In minutul 86, Torres s-a accidentat grav la un duel aerian cu un jucator de la Deportivo si si-a pierdut cunostinta. El a fost scos de pe teren pe targa, fiind transportat la spital. Atletico Madrid a anuntat ca Torres a suferit un traumatism cerebral, ramanand sub atenta supraveghere a medicilor.

Partida a reprezentat meciul de debut al antrenorului Pepe Mel pe banca formatiei Deportivo, dupa demiterea tehnicianului Gaizka Garitano.

In alt meci disputat joi, Sevilla a invins-o pe Athletic Bilbao, scor 1-0.

Deportivo La Coruna ocupa locul 17 in clasament, cu 20 puncte (24 de jocuri), in timp ce Atletico se gaseste pe pozitia a patra, cu 46 de puncte.

Clasament:

1. Barcelona 57 puncte

2. Real Madrid 56 (- un joc)

3. Sevilla 55

4. Atletico Madrid 46

5. Real Sociedad 45

6. Villarreal 42 etc.

Vezi aici accidentarea lui Fernando Torres:

Rezumatul partidei Deportivo vs Atletico Madrid: