Fotbalistul echipei Galatasaray, Lukas Podolski, a anuntat, joi, ca la finalul acestui sezon va parasi gruparea din Istanbul si va semna un contract cu clubul japonez Vissel Kobe.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Pot sa confirm ca la finalul acestui sezon ma voi alatura echipei japoneze Vissel Kobe. Nu este o decizie impotriva clubului Galatasaray, este o decizie pe care am luat-o pentru o noua provocare. Voi explica mai multe la momentul potrivit. Insa acum ma concentrez doar pentru a o ajuta pe Galatasaray si pe fanii nostri fantastici", a scris Podolski pe Instagram.

Lukas Podolski, in varsta de 31 de ani, este legitimat la Galatasaray din 2015. A castigat o Cupa a Turciei si doua Supercupe. Anul trecut, el si-a anuntat retragerea din nationala Germaniei, informeaza News.ro.

Podolski a avut 129 de aparitii in tricoul nationalei Germaniei, echipa pentru care a marcat 48 de goluri si alaturi de care a castigat Campionatul Mondial din 2014. De-a lungul carierei, atacantul a mai evoluat la FC Koln, Bayern Munchen, Arsenal si Inter.