Barcelona a obtinut o victorie extrem de importanta pe "Vicente Calderon", scor 2-1 cu Atletico Madrid, in etapa cu numarul XXIV din campionatului Spaniei. Gratie acestui succes, catalanii au acumulat 54 de puncte si se afla provizoriu pe primul loc in clasament. Rivala Real Madrid ocupa pozitia a doua (52 puncte), insa are doua meciuri mai putin disputate.

HotNews.roFoto: Hotnews

Barcelona a deschis scorul in minutul 64, prin Rafinha, care a marcat cu un sut din interiorul careului, la coltul lung. Gazdele au restabilit rapid egalitatea, Diego Godin l-a invins pe Ter Stegen cu o lovitura de cap, in minutul 70. Messi a inscris golul victoriei in minutul 86, cu un sut din sase metri. A fost a 13-a reusita a argentinianului pe "Vicente Calderon". De-a lungul timpului, Messi a inscris de 22 ori in meciurile din campionat cu Atletico Madrid.

Intr-o alta partida disputata duminica, Espanyol Barcelona a invins-o pe Osasuna, scor 3-0. Au marcat Felipe Caicedo (17'), Jurado (46') si Gerard (90+1'), primul ratand si un penalty in minutul 29.

Clasament:

1. Barcelona 54 puncte

2. Real Madrid 52 (- doua jocuri)

3. Sevilla 52

4. Atletico Madrid 45

5. Real Sociedad 44

6. Villarreal 39 (- un joc) etc.

Duminica mai au loc partidele Bilbao - Granada, Gijon - Celta si Villarreal - Real Madrid.

Rezumatul partidei Atletico Madrid - Barcelona: