Tehnicianul Marius Sumudica a declarat, joi seara, la Sport.ro, ca Astra Giurgiu merita mai mult in ''dubla" cu RC Genk, apreciind ca nu este normal ca un arbitru olandez sa fie delegat la un meci al unei formatii belgiene, potrivit News.ro.

"Consider ca meritam mai mult, daca ni se dadea un penalti acasa, aici am luat gol din lovitura libera data usor. Nu este normal, nu ascund necalificarea pe aceasta delegare, dar nu se poate sa fie un arbitru din Olanda la un meci cu o echipa belgiana. Asta e, ne ducem crucea, ne-au tratat ca ultimii oameni. Suntem o echipa frumoasa, dar dintr-o tara mica, Belgia e Belgia, Romania e Romania. Sunt mandru de jucatorii mei, jos palaria, imi pare rau ca nu am putut bucura suporterii. Daca marcam noi, ne dadea doua rosii si intorceau rezultatul. Suporterii belgieni au recunoscut si ei, ca echipele lor sunt ajutate, e o seara trista, nu vreau sa mai vorbesc prostii, nu stiu cum am rezistat pana in minutul 86. Acum primordial e play-off-ul, vom vedea ce va fi", a declarat Sumudica la Sport.ro.

Campioana Astra Giurgiu a fost invinsa, joi, in deplasare, de echipa RC Genk, scor 1-0, in mansa secunda a 16-imilor Ligii Europa si a ratat calificarea in optimile competitiei. In tur, la Giurgiu, scorul a fost egal, 2-2.

Meciul a fost arbitrat de olandezul Serdar Gozubuyuk.