Marca Otelul Galati 1964, palmaresul si trofeele au fost vandute pentru suma de 10.000 de euro, joi seara, in cadrul licitatiei Istoria unui simbol - Otelul Galati de la sediul Artmark, informeaza News.ro.

Colectia de trofee a echipei Otelul Galati Foto: artmark.ro

Castigatorul marcii a fost un licitator online, numele sau nefiind dezvaluit.

Marca Otelul 1964, marca de la implinirea a 50 de ani, palmaresul (80 de trofee la seniori si juniori, printre care Supercupa si Cupa de campioni nationali) si trofeele au avut pret de pornire de 9.000 de euro.

In total, 84 de bunuri au fost scoase la licitatie, cu pretul total de pornire de 19.165 de euro. Nu au fost vandute toate aceste bunuri, dar cele achizitionate au avut o valoare de 12.680 de euro.

Fanioane, echipamente, lazi, valize, fulare, tricouri de joc, tablouri, colectie de caricaturi ale unor personalitati din lumea fotbalului s-au aflat printre cele 84 de bunuri.

Licitatia Sport - Istoria unui simbol - Otelul Galati a avut loc la sediul Artmark.

La licitatie a fost prezent si juristul CSA Steaua, Florin Talpan, care a achizitionat un tricou si fanioane. "Am achizionat cateva fanioane de la acest club minunat. E pacat sa moara. Adun cateva lucruri sa rmana in istorie. Nu se punea prolblema achzitionez palmaresul si de o alipire cu palaresul CSA Steaua. Trebuia sa-l ia cineva din zona, nu stiu cine l-a luat, mi se pare pretul mic. Cred ca trebuia sa valoreze mai mult", a spus Talpan.