Clubul Astra Giurgiu a anuntat, joi seara, ca atacantul Constantin Budescu a semnat un contract cu echipa campioana, potrivit News.ro.

"Decarul" echipei noastre, jucator care a contribuit decisiv la calificarea Astrei in "primavara europeana" a decis sa continue sub comanda lui Marius Sumudica, din postura de jucator "liber de contract", de aceasta data, dupa ce reziliase intelegerea cu chinezii de la Dalian. Budescu a semnat in aceasta seara in Cipru, unde se afla in cantonament alaturi de fostii si viitorii sai colegi! Mult succes, Constantin Budescu si reusite, cel putin ca pana acum, in tricoul Astrei!", a scrie Astra pe site-ul oficial.

In aceasta iarna, Budescu si-a reziliat contractul cu gruparea Dalian Yifang si a fost dorit de patru cluburi, Steaua Bucuresti, Steaua Rosie Belgrad, Karabukspor si Astra Giurgiu. El se afla cu Astra in cantonament in Cipru. Budescu a jucat in perioada 2011-2016 pentru Astra Giurgiu in 177 de meciuri oficiale si a inscris 66 de goluri. In ianuarie 2016, el a fost transferat in China, La Dalian Yifang, dar din vara a revenit la Astra, fiind imprumutat pana in decembrie.