Sevilla a invins-o pe Real Madrid, scor 2-1, intr-un meci din cadrul etapei a XVIII-a din campionatul Spaniei, punand capat seriei de 40 de meciuri fara esec pentru echipa lui Zinedine Zidane. Stevan Jovetic a adus victoria gazdelor in prelungirile partidei de pe stadionul "Ramon Sanchez Pizjuan".

Stevan Jovetic, decisiv pentru SevillaFoto: sevillafc.es

Ronaldo a deschis scorul pentru madrileni in minutul 65, dupa ce a tranformat o lovitura de la 11 metri. Sevilla a restabilit egalitatea in minutul 86, cand Sergio Ramos a marcat in proprie poarta. Jovetic a dat lovitura in prelungirile partidei (90+2'), cu un sut din afara careului, la coltul lung. In urma acestui rezultat, "galacticii" si-au incheiat seria record de 40 de meciuri consecutive fara infrangere in toate competitiile.

Sevilla a acumulat 39 de puncte si a urcat pe locul doi in clasament, la un singur punct distanta de Real Madrid, insa echipa lui Zidane are si un meci mai putin disputat.

Echipele:

Sevilla: Sergio Rico - Mariano, Nico Pareja, Rami, Escudero - Vitolo, N'Zonzi, Iborra (Sarabia 77'), Franco Vazquez (Jovetic 68'), Nasri, Ben Yedder (Vietto 90+2').

Real Madrid: Navas - Varane, Nacho, Ramos - Carvajal, Marcelo- Kross (Kovacic 75'), Casemiro, Modric - Benzema, Cristiano

S-au disputat duminica:

Sevilla - Real Madrid 2-1

Gijon - Eibar 2-3

Granada CF - Osasuna 1-1

Celta Vigo - Alaves 1-0

Valencia - Espanyol 2-1

Clasament:

1. Real Madrid 40 puncte (- un joc)

2. Sevilla 39

3. Barcelona 38

4. Atletico Madrid 34

5. Villarreal 31

6. Real Sociedad 29 (- un joc) etc.

Rezumatul partidei Sevilla vs Real Madrid: