Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca va sprijini adversarele echipei de fotbal a CSA Steaua in momentul in care aceasta va ajunge in ligile a III-a si a II-a, pentru a impiedica formatia armatei sa ajunga in primul esalon fotbalistic, potrivit News.ro.

"Sunt putin uimit, pentru ca eu spuneam despre Lacatus ca are un suflet curat, un om foarte bun, fata de ceilalti oameni din jurul meu. Pe Lacatus l-am considerat un om de mare calitate, un om cu suflet nobil, cu suflet de copil, frumos. Dar a facut aluzii la mine, ca 'ce credea, ca n-avem bani, uite ca o sa platim suta de mii'. Nu trebuia sa faca aluzii de genul asta. In viata nu-ti dai seama de oameni si dupa aia ai surprize. E bun proiectul lor, sa-l faca, dar cum s-a exprimat, adica o sa platim, adica a mers mai departe, ca o sa plateasca ei aia o suta de mii, taxa de timbru. Dar va spun asa, ca sa vada ei ce valoare au ei. Uite ce o sa-i fac eu lui Lacatus! Nu cu dusmanie, spun ce fac. Ei cand o sa ajunga in Liga a III-a, ei nu vor promova. Ei cand o sa ajunga in Liga a II-a, ei nu vor promova niciodata. Ca o sa se lupte cu mine in Liga a III-a. Sa se lupte cu mine, sa vedem daca promoveaza! Inregistrati asta si tineti minte, peste vreo 3-4 ani, cand o sa fie! O sa vedeti cum o sa se chinuie ca pestele pe uscat in Liga a III-a. Sa zicem ca-i las sa se duca si in Liga a II-a, dar din Liga a II-a nu-i mai las, iar o sa stea 3-4 ani in Liga a II-a. O sa-i tin vreo 3-4-5 ani in Liga a III-a si vreo 3-4-5- ani in Liga a II-a. Daca platesc taxa de timbru o sa piarda bani. N-am nicio emotie", a declarat Becali, la Sport.ro.

Marius Lacatus a fost prezentat, miercuri, in functia de director sportiv al nou-infiintata sectie de fotbal a CSA Steaua. Echipa de seniori a gruparii armatei va fi inscrisa in Liga a IV-a in sezonul 2017-2018 si are ca obiectiv promovarea in Liga I in sezonul 2020-2021.