Cristiano Ronaldo a ajuns la cota patru Baloane de Aur castigate, lusitanul primindu-l pe ultimul in cursul zilei de luni (n.r. 12 decembrie). La putin timp dupa ce a primit trofeul, atacantul Realului a precizat ca ar fi avut mai multe Baloane castigate daca ar fi fost coechipier cu Lionel Messi, marele sau rival de la FC Barcelona.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Daca as fi fost coechipier cu Lionel Messi, as fi avut mai multe Baloane de Aur castigate pana acum (n.r. are deja patru). Insa nici el (n.r. Messi) nu ar fi fost departe (o spune razand). Toata lumea stie ca este un jucator mare, are deja cinci trofee castigate (face referire la Messi)" - Cristiano Ronaldo.

"In fiecare zi muncesc pentru a fi mai bun. Voi incerca sa castig Campionatul Mondial al Cluburilor, este un trofeu foarte important. De asemenea, daca se va putea, imi doresc sa castig campionatul in Spania, Champions League si Cupa Spaniei in sezonul in curs" - Cristiano Ronaldo, citat de presa iberica.

Cristiano Ronaldo a castigat in acest an Liga Campionilor si Supercupa Europei cu Real Madrid si Campionatul European cu nationala Portugaliei. El a mai primit Balonul de Aur in 2008, cand evolua la Manchester United, in 2013 si in 2014 (in tricoul Realului).