Tehnicianul Marius Sumudica a declarat, joi seara, dupa ce Astra Giurgiu s-a calificat in 16-imile Ligii Europa, ca indiferent ce se va intampla pentru el Astra este un capitol inchis si ca vrea sa plece la o grupare unde va fi respectat, potrivit News.ro.

"Le multumesc baietlor. Nu ma mai convinge nimic sa continui. Indiferent ce se va intampla, lipsa de respect ma face sa ma opresc. Am vrut sa termin ok si sa mergem mai departe. Cred ca ar trebui sa fiu inteles si sa nu mi se puna piedici in a pleca. M-au deranjat toate transferurile care s-au facut. Am tot vandut, vindem, vindem. Ceea ce se intampla aici este lipsa de respect crasa. Astra pentru mine este un capitol inchis. Nu vorbesc cu patronul, este un om care nu vrea sa aiba dialog. Daca dansii vor sa continuam fiindca ne leaga o clauza voi vedea in continuare. Le multumesc colegilor, conducatorilor, celor care au fost alaturi de mine, dar s-a umplut paharul. Ajunge. In momentul in care am pasit in cabine n-am putut sa ne bucuram nici macar de o sticla de sampanie. Jucatorii trebuie sa stie ca au avut antrenor care a avut mai mult decat suflet. Ma simt nerespectat din partea unor persoane", a spus Sumudica la Dolce Sport.

Marius Sumudica a plans la finalul partidei cu AS Roma de pe Arena Nationala, scor 0-0, cand a aflat scorul celeilalte partide din grupa, Viktoria Plzen - Austria Vina 3-2, rezultat care a dus la calificarea giurgiuvenilor in 16-imile Ligii Europa. Inaintea meciului de joi, Sumudica a declarat ca are o oferta concreta din Turcia.

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat in 16-imile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a remizat, joi, pe Arena Nationala, scor 0-0, cu AS Roma, in ultima etapa a grupei E a competitiei. Giurgiuvenii au ajuns in faza urmatoare a Ligii Europa si pentru ca in celalalt meci din grupa Austria Viena a fost invinsa de Viktoria Plzen, scor 3-2. Echipa lui Marius Sumudica a incheiat grupa pe locul doi, iar AS Roma pe prima pozitie, astfel ca ambele vor evolua in 16-imile Ligii Europa. Viktoria Plzen si Austria Viena au fost eliminate.