​Un avion charter s-a prabusit, marti dimineata, in Columbia, la bord aflandu-se componentii echipei braziliene de fotbal Chapecoense. Aeronava i-a transportat in urma cu putin timp pe jucatorii nationalei Argentinei, printre acestia gasindu-se nume cunoscute precum Lionel Messi si Sergio Aguero.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cu 20 de zile in urma, aeronava de tip RJ85 a fost folosita de echipa nationala de fotbal a Argentinei pentru a ajunge in Brazilia, acolo unde a disputat un meci contand pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2018 (competitie gazduita de Rusia) - "Pumele" au pierdut atunci cu 3-0, informeaza Sport.es.

Un avion charter cu 81 de persoane la bord, inclusiv 22 de jucatori ai echipei braziliene de fotbal Chapecoense si circa 20 de jurnalisti, s-a prabusit langa localitatea Cerro Gordo din Colombia. Aeronava a pierdut contactul cu controlorii de trafic pe la miezul noptii si se pare ca a incercat o aterizare fortata. Potrivit primelor informatii, sase persoane au supravietuit. Vremea rea afecteaza eforturile de salvare, iar circa 90 de salvatori se afla la locul prabusirii.

Aici poti citi toate detaliile in legatura cu catastrofa aviatica.