Jurnalistii spanioli si britanici vorbesc din ce in ce mai multe despre o oferta a celor de la Manchester City pentru achizitia lui Lionel Messi, vedeta celor de la FC Barcelona. Mutarea ar fi una pe placul lui Josep Guardiola, antrenor care a lucrat cu Messi la formatia catalana.

HotNews.roFoto: Hotnews

Seicii "cetatenilor" pregatesc un buget de 250 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Messi de la FC Barcelona.

Presa din Spania vorbeste despre un salariu de aproximativ 30 de milioane de euro pentru decarul Barcelonei, dupa cum sustine postul de radio "Cadena Cope".

Pe langa salariul regesc, City promite sa ii ofere si protectie fiscala argentinianului. Este cunoscut faptul ca Lionel a avut probleme din acest punct de vedere in Spania, fiind condamnat chiar la inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost acuzat ca a inselat fiscul iberic.

Contractul lui Messi cu FC Barcelona expira pe 30 iunie 2018, iar atacantul nu si-a manifestat, cel putin pana acum, dorinta de a-si prelungi intelegerea cu campioana Spaniei.

Conform Daily Record, Messi ar putea fi vandut de Barca in vara anului viitor, in caz contrar existand riscul ca formatia catalana sa nu primeasca nimic in schimbul jucatorului peste un an - ar pleca liber de contract de pe "Camp Nou".