Concordia Chiajna a furnizat surpriza serii in Liga 1, dupa ce a invins-o pe Steaua, scor 1-0, intr-un meci disputat pe teren propriu, in etapa a XVI-a a campionatului. Nelut Rosu a inscris unicul gol al partidei in minutul 23 si a adus prima victorie a Concordiei in fata ros-albastrilor.

Foto:

Echipa lui Laurentiu Reghecampf a afisat un joc extrem de slab si nu a reusit sa puna in pericol poarta lui Cristian Balgradean. Concordia a avut prima ocazie inca din minutul 3, din cauza unei greseli a lui Moke. Ilfovenii au inscris in minutul 23 al partidei. Gradinaru a centrat perfect de pe dreapta, iar Nelut Rosu, scapat din marcaj, a reluat cu capul de la marginea careului de 6 metri.

Ros-albastrii au trimis primul sut pe spatiul portii abia in minutul 36, prin Boldrin. In minutul 57, Enache a reluat cu capul dupa un corner executat de Boldrin, insa Balgradean a fost la post si a retinut fara probleme. Bourceanu a incercat un lob in minutul 78, dar mingea a ajuns in bratele portarului.

Steaua a pierdut primul sau meci in deplasare in aceasta editie a campionatului si are doar doua victorii in ultimele cinci etape (doua esecuri, un egal).

"Ramas bun, fratele nostru" a fost mesajul purtat de jucatorii Stelei inainte de inceperea meciului pentru Daniel Prodan.

La debutul partidei s-a tinut un minut de reculegere pentru Daniel Prodan.

Inaintea acestui joc, Concordia pierduse 10 partide din 11 cu Steaua, obtinand o remiza, 2-2, pe 10 mai 2015, pe Arena Nationala.

Steaua ramane lider, cu 33 de puncte, la 3 lungimi distanta de CSU Craiova, care o va infrunta duminica pe Astra. De partea cealalta, Chiajna a acumulat 16 puncte si a urcat pe locul 11 in clasament.

Echipele:

Concordia: Balgradean - Koenders, Albu, Tincu, Melinte - Rosu, Costin, Cristescu - Gradinaru, Raducanu (Padovani '65), Constantinescu (Ciobanu '12/Cristea '90). Antrenor: Emil Ursu.

Steaua: Nita - Ov. Popescu (Man '31), Moke, Tosca (Bourceanu '31), Momcilovic - Sulley, Pintilii (Tudorie '65) - Enache, Boldrin, De Amorim - Popa. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

In celalalt meci al zilei, CSM Iasi a terminat la egalitate cu ASA Targu Mures, scor 0-0.

Liga 1, clasament in timp real: