Sase suporteri polonezi au fost dusi vineri la Sectia 14 de Politie, dupa ce au provocat incidente in Centrul vechi al Bucurestiului, potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, citat de Agerpres.

Suporteri polonezi in Centrul vechi al CapitaleiFoto: Agerpres

El a precizat ca incidentele au inceput intr-un bar, iar Jandarmeria a intervenit pentru a aplana conflictul.

Potrivit lui Enache, nu au fost implicati suporteri romani.

In urma interventiei, o persoana care facea parte din galeria Poloniei a fost usor ranita. "Daca va fi nevoie, va primi ingrijiri medicale", a precizat Georgian Enache.

Potrivit unor martori, suporterii, care se aflau in stare de ebrietate, s-au certat din cauza notei de plata de la restaurantul unde consumasera o cantitate mare de alcool, scrie News.ro. Ei au distrus o parte din mobilierul restaurantului in altercatie.

Urmeaza ca anchetatorii sa stabileasca daca faptele suporterilor vor fi incadrate ca infractiune si li se va intocmi dosar penal sau vor fi sanctionati contraventional. Suporterii dusi la politie vor avea interdictie sa vada meciul Romania - Polonia de vineri seara de pe National Arena.

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste vineri, la ora 21.45, echipa Poloniei, adversara sa din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.