Dupa aducerea francezului Habib Habibou, Steaua este pe cale sa realizeze inca doua transferuri in aceasta pauza competitionala.

Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a anuntat ca argentinianul Emiliano Armenteros si brazilianul William Barbosa urmeaza sa semneze in scurt timp contractele cu echipa din Bulevardul Ghencea.

Emiliano Daniel Armenteros (21 de ani) este un mijlocas de 1,84 cm care a acumulat 11 selectii in nationala de tineret a Argentinei, alaturi de care a cucerit, in 2005, Campionatul Mondial. In vara acestui an, Armenteros s-a despartit de Independiente, semnand cu echipa spaniola FC Sevilla.

La randul sau, brazilianul William Barbosa este un atacant masiv de 1,89 cm care a evoluat in ultima vreme in divizia secunda din Japonia la Vegalta Sendai. Fotbalistul in varsta de 24 de ani apartine insa de clubul brazilian Botafogo, acolo unde a jucat doar cateva meciuri.

Gigi Becali a mai spus ca pana la startul pregatirilor, lotul Stelei va fi completat cu inca un "stranier", numele acestuia nefiind insa precizat.