Steaua a castigat cu 2-0 disputa de pe teren propriu cu FC Viitorul, intr-un meci din etapa a XV-a a Ligii I. Boldrin si Momcilovic au marcat golurile victoriei, iar Steaua ramane lider, cu trei puncte avans fata de CS U Craiova, ocupanta locului doi. Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf a ajuns la 11 victorii consecutive in fata Viitorului, in campionat si Cupa Romaniei.

Foto:

In minutul 17, arbitrul George Gaman a acordat lovitura de pedeapsa pentru Steaua, dupa un contact intre Brandan si Adi Popa, iar Boldrin a deschis scorul de la 11 metri. Dupa cinci minute, Rimniceanu a respins in fata o minge deviata de Hodorogea, iar Momcilovic a inscris cu un sut din cativa metri.

Echipe:

Steaua Bucuresti: Nita - Ov. Popescu, Tamas, Moke, Momcilovici - Achim (Aganovici '50, Tosca '75), Muniru (Bourceanu '49) - Enache, Boldrin, De Amorim - Ad. Popa. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

FC Viitorul: Rimniceanu - Hodorogea, Brandan (Cr. Ganea '34), Tiru, Boli - R. Marin, Nedelcu, Purece - Chitu, Iancu (Al. Stoica '46, Cicaldau '72), Fl. Coman. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonase galbene: Tamas '44, Bourceanu '90+3, / Tiru '22, Fl. Coman '56.

Arbitri: George Gaman (central) - Ovidiu Artene, Miclos Nagy (asistenti) - Iulian Dima (rezerva).

Liga 1, clasament in timp real: