Tehnicianul formatiei FC Zurich, Ulrich Forte, a declarat, joi seara, la Dolce Sport, ca Steaua a jucat mai bine in prima repriza, dar partea secunda a fost mai buna pentru jucatorii sai. Forte considera ca FC Zurich trebuie sa fie multumita cu remiza de joi seara, potrivit News.ro.

"Trebuie sa fim multumiti cu acest egal. In prima repriza, Steaua a jucat mai bine ca noi. Am suferit in prima repriza, dar partea secunda a fost mai buna. Pana la urma, nu au existat situatii de gol de de nicio parte, trebuie sa fim satisfacuti cu acest punct. Am fost surprinsi de Steaua. A fost foarte ofensiva, foarte agresiva. La pauza am schimbat anumite lucruri si ne-am stablizat jocul, dar Steaua este o echipa buna. Sper sa ne calificam mai departe, dar ne va fi greu", a spus Forte pentru Dolce Sport. Formatia Steaua a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, joi, in deplasare, in compania echipei FC Zurich, in etapa a patra a grupei L a Ligii Europa.

Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Laurentiu Reghecampf, a declarat, joi seara, dupa remiza din meciul cu FC Zurich, scor 0-0, ca este nemultumit de rezultat, dar a precizat ca formatia sa mai spera inca la calificarea in 16-imile de finala ale Ligii Europa, potrivit News.ro.

"Jocul a fost destul de bun, ma nemultumeste rezultatul. L-am ales pe Golubovici, deoarece cei doi fundasi centrali de la Zurich erau inalti. Am avut oportunitati, dar nu am reusit sa marcam. Trebuie sa castigam ultimele doua meciuri si sa speram la calificare. Nimeni nu s-a gandit ca Osmanlispor poate castiga la Villarreal. Daca nu marcam goluri, e clar ca avem o problema. La meciul cu Osmanlispor vom incerca sa jucam mai ofensiv si sa marcam", a spus Reghecampf la Sport.ro.

In celalalt meci al grupei L, Osmanlispor a invins Villarreal in deplasare, scor 2-1.

Clasamentul grupei L dupa patru etape este urmatorul: 1. Osmanlispor - 7 puncte, 2. Villarreal - 5 puncte, 3. FC Zurich - 5 puncte, 4. Steaua Bucuresti - 3 puncte. Etapa a cincea (24 noiembrie, ora 20.00): Steaua Bucuresti - Osmanlispor si FC Zurich - Villarreal.