Joi vor avea loc partidele retur ale etapei trecute din grupele Europa League. Dupa ce a reusit sa se impuna in deplasare (scor 2-1), Astra va primi vizita Viktoriei Plzen, de la ora 20:00. Fara victorie dupa trei meciuri disputate, Steaua va juca pe terenul elvetienilor de la FC Zurich meciul decisiv pentru a mai pastra sanse la calificarea in primavara europeana. Stadionul Letzigrund va gazdui intalnirea dintre cele doua echipe, de la ora 22:05.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Astra - Viktoria Plzen

Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 1.

In meciul tur, disputat pe "Doosan Arena", Astra a castigat duelul cu Viktoria Plzen (scor 2-1), obtinand primele puncte din Grupa E a Europa League. Alibec a deschis scorul in minutul 41 al partidei si tot el a contribuit si la al doilea gol, cand Horova (64') a deviat mingea in propria poarta. Acelasi Horova s-a revansat pentru greseala comisa si a redus din diferenta in minutul 86.

Viktoria Plzen este campioana en-titre a Cehiei, iar in actuala editie de campionat se afla pe primul loc in clasament, la trei puncte distanta de Mlada Boleslav, ocupanta pozitiei a doua. Dupa 12 etape disputate, echipa lui Pivarnik Roman a reusit noua victorii si doua egaluri.

In schimb, campioana Romaniei se afla pe locul 10 in Liga 1, cu doar 3 victorii si 5 egaluri in cele 14 partide disputate.

In primele doua meciuri ale Grupei E, Plzen a inregistrat doua remize (1-1 cu AS Roma si 0-0 cu Austria Viena). De partea cealalta, giurgiuvenii au debutat cu o infrangere pe teren propriu, scor 2-3 cu Austria Viena, si au pierdut al doilea meci, in deplasare, scor 4-0 cu AS Roma.

Clasament Grupa E:

1. AS Roma (8-4) 5 puncte

2. Austria Viena (6-5) 5

3. Astra (4-8) 3

4. Viktoria Plzen (2-3) 2

Echipe probabile:

Astra: Silviu Lung jr - Vlatko Lazic, Cristian Săpunaru, Geraldo Alves, Fabricio, Junior Morais - Florin Lovin, Takayuki Seto, Boubacar Mansaly - Alexandru Ioniță, Constantin Budescu. Antrenor: Marius Sumudica.

Viktoria Plzen: Matus Kozacik - Radim Reznik, Lukas Hejda, Jan Baranek, David Limbersky - Milan Petrzela, Ergys Kace, Tomas Horava, Martin Zeman - Michal Duris, Marek Bakos. Antrenor: Roman Pivarnik.

Meciul va fi condus la centru de israelianul Alon Yefet.

FC Zurich - Steaua

Partida va fi transmisa in direct la Pro Tv si Dolce Sport 1 si Live Score pe HotNews.ro.

In etapa trecuta, Steaua a remizat cu FC Zurich, scor 1-1, in meciul tur de pe Arena Nationala. Bojan Golubovic (64') a deschis scorul pentru ros-albastri, iar Moussa Kone (86') a salvat un punct pe final de meci.

FC Zurich, echipa din Liga secunda din Elvetia, ocupa primul loc in clasament, avand 10 victorii si 3 egaluri. In Grupa L a Europa League, in prima partida disputata in deplasare cu Villarreal, Zurich a pierdut cu 2-1, iar in a doua partida a invins-o pe Osmanlispor cu 2-1.

Dupa 14 etape in Liga 1, Steaua se afla pe prima pozitie (9 victorii, trei remize si doua infrangeri), cu un avans de trei puncte fata de echipa de pe pozitia a doua, CS U Craiova. In Europa League, stelistii au debutat cu o infrangere, 0-2 pe terenul lui Osmanlispor, iar in al doilea meci au terminat la egalitate cu Villarreal, scor 1-1, pe Arena Nationala.

Clasament Grupa L:

1. Villarreal (5-4) 5 puncte

2. Osmanlispor (5-4) 4

3. FC Zurich (5-4) 4

4. Steaua (2-4) 2

Echipe probabile:

FC Zurich: Vaņins – A. Marchesano, Nef, Kecojević, Voser – Buff, Sarr – Winter, M. Koné, R. Rodríguez – Čavušević. Antrenor: Uli Forte.

Steaua: Fl. Niţă – Tamaş, Moke, Toşca, Momčilović – Pintilii, Bourceanu – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Golubović. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Meciul va fi condus la centru de austriacul Robert Schorgenhofer.

Programul meciurilor de joi:

Ora 18:00

Grupa B

FC Astana - Olympiacos

Ora 20:00

Grupa A

Fenerbahce - Manchester United, in direct la Dolce Sport 2

Zorya Luhansk - Feyenoord

Grupa B

APOEL - Young Boys

Grupa C

Anderlecht - Mainz

Gabala - Saint-Etienne

Grupa D

Zenit Sankt Petersburg - Dundalk, in direct la Dolce Sport 4

Maccabi Tel-Aviv - AZ Alkmaar

Grupa E

Astra Giurgiu - Viktoria Plzen, in direct la Dolce Sport 1

Austria Viena - Roma, in direct la Dolce Sport 3

Grupa F

Sassuolo - Rapid Viena

Athletic Bilbao - Genk

Ora 22:05

Grupa G

Ajax - Celta Vigo, in direct la Dolce Sport 4

Panathinaikos - Standard Liege

Grupa H

Sahtior Donetk - Gent

Sporting Braga - Konyaspor

Grupa I

Nice - FC Salzburg

Schalke - FK Krasnodar

Grupa J

PAOK Salonic - Qarabag

Fiorentina - Slovan Liberec

Grupa K

Southampton - Inter, in direct la Dolce Sport 2

Sparta Praga - Hapoel Beer-Sheva

Grupa L

FC Zurich - Steaua, in direct la Dolce Sport 1 si Pro Tv

Villarreal - Osmanlispor, in direct la Dolce Sport 3