Argentinienii Diego Ruiz si Sebastian Dubarbier, alaturi de suedezul Mikael Dorsin, sunt ultimii sositi in lotul cosmopolit al liderului Ligii 1, CFR Cluj. Desi au dubluri pe toate posturile, intr-o echipa care insumeaza nu mai putin de 22 de stranieri, clujenii nu se opresc, anuntand ca la 7 ianuarie vor prezenta inca un jucator care a evoluat in aceasta editie a UEFA Champions League.

"Nu va fi Cristiano Lucarelli, pentru ca in fata portii ii avem deja pe Ruiz si pe Fabianni ", a anuntat presedintele lui CFR, Iuliu Muresan, la postul national de radio, demontand din start posibila venire a "varfului" italian de la Sahtior Donetsk.

Misterul, in jurul transferului "bomba" anuntat de clujeni pentru inceputul anului viitor, este total, desi oficialul gruparii ardelene a mai oferit cateva detalii privind aceasta achizitie. "Nu va fi nici portar pentru ca avem trei jucatori foarte buni pe acest post. Este un fotbalist care a evoluat, la fel ca Dorsin, in aceasta editie a Champions League !", a declarat Iuliu Muresan, mentinand "suspansul" pana la 7 ianuarie.