Ciprian Tatarusanu a gafat la golul primit de Fiorentina in meciul de pe teren propriu cu formatia Crotone, scor 1-1, in etapa a zecea din Serie A. Portarul roman a scapat inexplicabil mingea in minutul 24, desi nu era jenat de niciun adversar, iar Falcinelli a profitat de eroare si a inscris pentru ultima clasata din campionat. "Tatarusanu a fost ca dintr-un film horror", au notat jurnalistii italieni.

Ciprian TatarusanuFoto: HotNews / DP

In minutul 85, Astori a salvat un punct pentru Fiorentina, care se afla pe locul 11 in clasament, cu 13 puncte si o singura victorie in ultimele sase etape. Gruparea viola are insa si un joc mai putin disputat.

"Tatarusanu a facut ca spectatorii Fiorentinei sa incremeneasca cu o greseala in minutul 16, tradat si de terenul mocirlos. A urmat o greseala impardonabila la gol. Nici nu a fost ajutat de Gonzalo Rodriguez, care nu a facut nimic pentru a evita golul dupa gafa portarului. Apoi nu prea a mai avut ce apara, in conditiile in care oaspetii s-au baricadat in defensiva. Tatarusanu a fost ca dintr-un film horror!", a scris calciomercato.com, potrivit Digi Sport.

"Tatarusanu a facut-o lata, dar Astori a evitat KO-ul. Ciprian s-a luptat cu ploaia in primul sfert de ora, apoi a blocat un sut periculos din centru al lui Trotta. Dar la faza imediat urmatoare i-a scapat mingea din maini la o faza banala si i-a facut cadou un gol lui Crotone", a notat violanews.com.

Nici La Repubblica nu l-a iertat pe portarul roman: "A fost un dezastru. Daca si-ar fi pus manusile pentru spalat vase ar fi facut o treaba mai buna. Nu a fost capabil sa retina o minge pe care a prins-o initial si i-a facut cadou golul lui Crotone. Evident, aceste gafe se pot intampla, insa majoritatea numai lui, se pare".

"Tatarusanu a fost dezastruos, o gafa de boboc. Chiar daca Sousa a dat vina pe ploaia care a intrerupt meciul, Tatarusanu a fost singurul care i-a facut pe oaspeti sa para periculosi", a scris site-ul calcioweb.eu.

Doar firenzeviola.it a fost mai bland: "S-au intors fantomele unei echipe arogante, fara dorinta, lenta si previzibila. Tatarusanu nu este singurul vinovat. Nu a fost buna schimbarea sistemului, iar Paulo Sousa ramane in vizor. Este adevarat ca acest egal se datoreaza in mare masura gafei lui Tatarusanu, dar eroarea doar ofera o imagine de ansamblu asupra situatiei Fiorentinei. Si fundasii au fost depasiti de situatie, au ajuns deseori dupa adversari la minge. La o actiune identica din repriza secunda, la poarta lui Crotone, fundasii au venit imediat si au degajat mingea dupa o gafa a portarului".

Rezumatul partidei Fiorentina vs Crotone:

*Vezi gafa lui Tatarusanu la minutul 1:05