Dinamo nu a reusit sa impresioneze nici impotriva celor de la CSU Craiova, "cainii" pierzand cu 2-1 meciul cu oltenii (Liga 1, etapa a XII-a). Ajunsa pe locul opt in clasament, formatia din "Stefan cel Mare" s-ar putea desparti de Ioan Andone, locul "Falcosului" pe banca tehnica putand fi luat de Cosmin Contra, dupa cum sustine Digisport.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Cu doar 16 puncte acumulate dupa cele 12 etape disputate, Dinamo se afla pe un loc 8 care nu face ca apele sa fie linistite in "Stefan cel Mare".

In pericol sa rateze play-off-ul, echipa bucuresteana pare sa aiba nevoie de un soc, iar acesta ar putea fi despartirea de Ioan Andone, tehnicianul formatiei din Liga 1.

Desi Ionut Negoita si Adrian Mutu (noul manager general al clubului) dau asigurari ca Andone nu va fi indepartat, se vorbeste despre o posibila venire a lui Cosmin Contra la Dinamo.

"Lucrurile nu merg cum isi doreste domnul Negoita. Ii dau dreptate ca nu e multumit de rezultatele din ultimele etape. Nu sunt aici sa fiu sperietoare", a declarat Adrian Mutu, la finalul disputei cu CSU Craiova.

Fost jucator la Dinamo in perioada 1996-1999, Cosmin Contra si-a inceput cariera de antrenor la Politehnica Timişoara, in 2010. A mai trecut de atunci pe la Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F si Alcorcon.

Liga 1, clasament in timp real:

* sursa: captura soccerstand.com