Ioan Andone nu reuseste sa scoata Dinamo din pasa neagra pe care o traverseaza si se indeparteaza din ce in ce mai mult de obiectivul stabilit de conducerea clubului, un loc pe podiumul Ligii I, anunta Mediafax.

Ioan Andone a vorbit despre cauzele care au dus la o noua infrangere, a evidentiat evolutia lui Laurentiu Corbu si a dezvaluit ca e gata sa le dea ocazia lui Gnohere si lui Nemec sa joace impreuna: "A fost un joc deschis, am intalnit o echipa superofensiva, dar, din pacate, am plecat fara puncte. Am pierdut din cauza unor greseli, am dat sanse celor de la Craiova, la 1-1 aveam schimbari pe banca prin care puteam sa schimb cursul jocului. Corbu cred ca a fost cel mai bun fundas. Gnohere a jucat bine, dar nu a marcat, insa a dat totul", a spus Andone la DolceSport.

Tehnicianul lui Dinamo recunoaste ca echipa pe care o antreneaza traverseaza o criza din care trebuie sa iasa cat mai repede: "Este si o criza, trebuie un soc ca sa iesim din asta, iar pentru asta trebuie sa luam toate punctele din meciurile cu Pandurii. O sa lucram si la antrenament cu doi atacanti, pentru ca am vrut sa cream presiune, insa nu am reusit sa marcam. Avem timp sa prindem play-off-ul, sunt multe puncte puse in joc, pe care putem sa le acumulam, insa greselile ne costa. Conducerea ne-a cerut sase puncte, suntem Dinamo si trebuie sa castigam meciuri", a completat tehnicianul din Stefan cel Mare.