Adrian Mutu este, incepand de miercuri, noul manager general al echipei Dinamo Bucuresti, informatia fiind confirmata de site-ul oficial al gruparii din "Stefan cel Mare".

Adrian MutuFoto: HotNews / DP

"Ma bucur ca Adrian Mutu este, de astazi, alaturi de noi si sunt convins ca experienta sa in fotbalul international ne va duce catre un nou standard de performanta atat pe plan intern, cat si european" - Ionut Negoita, finantatorul echipei bucurestene.

"E o onoare pentru mine ca Dinamo mi-a oferit sansa sa debutez intr-o functie atat de importanta si ii multumesc domnului Negoita pentru aceasta provocare imensa in cariera mea! Sper sa rasplatesc aceasta incredere cu rezultatele pe care le asteapta toti suporterii dinamovisti" - Adrian Mutu.

Adrian Mutu, fost jucator, printre altele, al echipelor Inter, Parma, Fiorentina, Chelsea, Juventus si Ajaccio, si-a anuntat retragerea din fotbalul profesionist in data de 21 mai, anul curent, pe contul personal de Facebook.

Mutu a bifat 76 de meciuri pentru echipa nationala a Romaniei, reusind 35 de goluri. Pentru Dinamo, Adrian Mutu a jucat in sezonul 1999-2000: 29 de goluri in 42 de partide.