Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Marius Sumudica, a declarat dupa meciul cu AS Roma, scor 0-4, ca aceasta este diferenta de valoare dintre campioana Romaniei si gruparea italiana, el mentionand ca formatia sa este "oglinda a ceea ce se intampla in fotbalul romanesc in momentul de fata", potrivit News.ro.

"Am incercat sa inchidem jocul in prima repriza. Am luat doua goluri din faze fixe in prima repriza. (...) Orice situatie de unu la unu era castigata de jucatorii Romei. Asta e diferenta de valoare dintre noi si Roma. Este o echipa la care cel mai prost salariu al lor cred ca este cat tot fondul nostru. Suntem oglinda a ceea ce se intampla in fotbalul romanesc in momentul de fata", a spus Sumudica la Dolce Sport.

El a mentionat ca toate duelurile au fost castigate de AS Roma. "Am fost un pic letargici, toate duelurile le-au castigat ei, tot ce a fost la limita era in favoarea lor dat de brigada de arbitri, dar asta nu a influentat rezultatul. Imi pare rau ca nu a marcat Denis cand a scapat. Asta e, jucam in continuare. Roma este o forta. A jucat cu cea mai buna echipa, cu echipa cu care vrea sa joace cu Inter", a adaugat tehnicianul.

Sumudica a precizat ca nu ii este usor sa controleze situatia in momentul de fata, avand in vedere "sumedenia de probleme" care apasa pe umerii jucatorilor sai.

Formatia Astra Giurgiu a fost invinsa, joi seara, in deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa AS Roma, in etapa a doua a grupei E a Ligii Europa.

Au marcat Strootman '15, Fazio '45+2, Fabricio '47 (autogol) si Salah '55.