Atacantul Denis Alibec, jucatorul echipei Astra Giurgiu, a fost transferat, in noaptea de marti spre miercuri, la FC Steaua, el urmand sa ajunga la vicecampioana Romaniei in iarna. Alibec a semnat un contract valabil pe patru ani cu echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf, iar Astra va incasa 1,5 milioane de euro, potrivit Digi Sport.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marius Sumudica, antrenorul Astrei, a confirmat transferul lui Alibec.

"Prefer sa nu vorbesc despre Alibec si n-are rost sa vorbesc si sa comentez aceasta situatie. Veti vedea in viitor. Vreau sa ma abtin in momentul de fata. Nu vreau sa comentez acum, stiti declaratiile pe care le-am dat. Alibec m-a sunat azi noapte, spunandu-mi ca va semna, ca a mers sa ia incuviintarea conducerii noastre. A fost la casa patronului Gigi Becali, unde batusera palma. M-a anuntat, un gest frumos din partea lui. Imi pare rau...El va ramane la noi pana la iarna. E o decizie delicata si pentru mine", a declarat Marius Sumudica, la Digi Sport.

Clauza: Alibec nu va juca impotriva Stelei

"In momentul de fata nu pot vorbi, eu am un litigiu cu clubul, deci tot ce spun poate fi folosit impotriva mea. Dupa ce se va rezolva acest litigiu veti vedea ce se va intampla. Steaua trebuie sa se numeasca Astra 2. Cu tot respectul, i-au luat pe Enache, pe Boldrin, pe De Amorim, acum pe Alibec...mai urmeaza sa-l iei si pe Sumudica si s-a terminat...glumesc. Nu stiu cum voi gestiona situatia in continuare si ce voi face cu Denis in vestiar. S-a pus clauza sa nu joace cu Steaua.

Ganditi-va ce misiune am eu, va fi foarte greu. Jos palaria pentru patronul lor. Baga bani, salveaza fotbalul romanesc, e un negociator bun. Asteapta sa fii in moarte clinica, apoi iti ia ficatul, rinichiul si te duci. Nu vreau sa mai vorbesc, am o stare deplorabila si mai urmeaza sa plec si cu avionul. Pe zi ce trece mai primesc cate o lovitura", a mai spus Sumudica.

Denis Alibec s-a nascut pe 5 ianuarie 1991, la Mangalia. De-a lungul carierei, atacantul a mai jucat la Inter, Bologna FC 1909, KV Mechelen, Farul Constanta, FC Viitorul si Astra Giurgiu.

Alibec a evoluat in 71 de partide pentru campioana Romaniei, a avut 37 de reusite si 17 pase de gol.Noul jucator al ros-albastrilor are in palmares trei trofee cu gruparea din Giurgiu: Cupa Romaniei (2013-2014), Supercupa Romaniei (2014) si un titlu de campion (2015-2016).

Denis Alibec a debutat la echipa nationala a Romaniei pe 11 octombrie 2015, a jucat in sase partide si a reusit un gol.La 2,5 milioane de euro este cotat atacantul in varsta de 25 de ani de catre cei de la transfermarkt.

Denis Alibec este al patrulea jucator transferat de Steaua de la Astra, dupa Enache, Boldrin si De Amorim. Steaua il mai vrea de la giurgiuveni si pe Junior Morais, pentru care ofera 300.000 de euro, potrivit Digi Sport.