Concordia Chiajna a produs surpriza serii in Liga 1, castigand cu 1-0 pe terenul celor de la Dinamo, intr-o partida din etapa a zecea a campionatului. In minutul 33, Cristescu a inscris unicul gol al meciului, dupa o centrare venita de la Bucurica. Echipa lui Ioan Andone are 16 puncte si se afla in prezent pe locul 5 in clasament, la o diferenta de patru puncte fata de rivala Steaua, ocupanta primului loc.

HotNews.roFoto: Hotnews

Prima mare ocazie a meciului le-a apartinut dinamovistilor. In minutul 7, Nistor a sutat de la marginea careului de 16 metri, insa Balgradean a intervenit si a respins. Cristescu (24'), scapat singur cu Branescu, nu l-a putut invinge pe portarul dinamovist. Acelasi Cristescu (33'), gasit foarte bine de Bucurica, a inscris golul victoriei cu o lovitura de cap.

Dupa pauza, Lazar (52') putea restabili egalitatea, dar sutul sau din interiorul careului de 16 metri a lovit bara transversala. Mingea a revenit la Rotariu, insa Balgradean a reusit sa respinga sutul acestuia. In minutul 86, Dinamo a marcat prin Lazar, dar Alexandru Tudor a fluierat fault in atac. La trei minute distanta, Lazar a trimis cu capul in bara portii ilfovenilor.

Pe finalul partidei, din tribune s-a cerut demisia antrenorului echipei Dinamo, Ioan Andone.

Dinamo are o singura victorie in ultimele sase etape, trei egaluri si doua esecuri. Dinamo a pierdut pentru prima oara acasa in acest sezon.

Concordia, care venea dupa cinci etape fara victorie (doua egaluri, trei esecuri), a bifat a treia sa victorie (a doua in deplasare). Concordia ramane echipa cu cel mai slab atac, avand doar cinci goluri marcate.

Au evoluat echipele:

Dinamo: Branescu - Hanca (Mahlangu '71), M. Popescu, Maric, St. Filip - D. Nistor (Romera Navarro '62), Busuladzic, Palic - D. Rotariu (P. Petre '81), Nemec, V. Lazar. Antrenor: Ioan Andone

Concordia Chiajna: Balgradean - Barboianu, Tincu, Albu, Bucurica (Rosu '46) - Feussi, R. Costin, Gradinaru, M. Cristescu (Serediuc '87) - M. Constantinescu (Pena '42, Buleica. Antrenor: Emil Sandoi