Nevoit sa ii urmareasca pe jucatorii australieni care evolueaza in campionatele europene, Ange Postecoglou, antrenorul nationalei Australiei, a criticat fotbalul din Europa, spunand ca este de o calitate destul de slaba. "Unele meciuri sunt greu de privit. Am revenit de curand din Europa, nu vreau sa dau nume, dar la unele meciuri imi venea sa plec la pauza", a spus tehnicianul, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Majoritatea jucatorilor mei evolueaza in Europa si trebuie sa urmaresc meciurile lor. Calitatea fotbalului european este destul de slaba. Unele meciuri sunt greu de privit si nu vorbesc aici doar despre Marea Britanie. Am revenit de curand din Europa, nu vreau sa dau nume, dar la unele meciuri imi venea sa plec la pauza. As vrea un campionat mai puternic in Australia", a spus Postecoglou, care a urmarit meciuri din Anglia, Germania si Olanda.

Ange Postecoglou, in varsta de 51 de ani, este nascut la Atena, dar parintii sai au emigrat in Australia cand el avea 5 ani. A devenit selectionerul Australiei in octombrie 2013 si a reusit calificarea la Cupa Mondiala din 2014. La turneul final din Brazilia, australienii au inregistrat trei infrangeri in faza grupelor: 1-3 cu Chile, 2-3 cu Olanda si 0-3 cu Spania.

De-a lungul timpului, Postecoglou le-a mai pregatit pe South Melbourne, Panahaiki, Brisbane Roar, Melbourne Victory si nationalele Under-17 si Under-20 ale Australiei.