Gaz Metan Medias a castigat, luni, scor 2-0, meciul disputat in deplasare la Cluj, pe Cluj Arena, cu Astra Giurgiu, in etapa a opta din Liga 1, potrivit Mediafax.

Marius Sumudica Foto: HotNews / DP

A marcat: - / Llullaku 71', 79'.

Marius Sumudica: "N-avem nicio sansa la campionat... Eu in momentul asta nu stiu nici ce vom face in urmatoarele meciuri. Lumea radea cand spuneam ca nu suntem o candidata nici la play-off anul asta. Noi suntem ca o persoana in moarte clinica. Suntem morti si ingropati... Este o criza, da si nu stiun cum sa iesim din aceasta criza" (ProSport.ro).

In urma acestui rezultat, Astra Giurgiu ocupa locul 12 in clasament, cu 5 puncte, iar Gaz Metan Medias se afla pe pozitia a 8-a, cu 11 puncte.

0-1: Munteanu scapa in flancul drept si centreaza in fata portii, Llullaku apare liber la coltul lung si inscrie in poarta goala

0-2: Lansat dupa o pasa a lui Eric, Llullaku scapa spre poarta, il dribleaza pe Plesca si marcheaza.

Astra Giurgiu: Lung - Stan, Sapunaru, Oros, Lazic - Budescu (Florea 62'), Balaure (Moise 79'), Lovin (Boudjemaa 62'), Seto - Alibec, Teixeira. Antrenor: Marius Sumudica.

Gaz Metan Medias: Plesca - Rugasevic, Susnjar, Trtovac, Cretu - Gavra (Munteanu 66'), Bic, Danci (Olaru 90+2'), Zaharia - Eric (Cristea 79'), Llullaku. Antrenor: Cristian Pustai.