Transferul lui Dennis Man la Steaua a fost confirmat de UTA Arad, formatie la care atacantul de 18 ani a evoluat timp de doi ani. Pe site-ul oficial al "Batranei Doamne" se mentioneaza ca mutarea a fost facuta pentru o suma record in fotbalul aradean.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Steaua Bucuresti pentru transferul lui Dennis Man. Mutarea fotbalistului aradean in curtea ros-albastrilor este efectuata pentru o suma-record in fotbalul aradean, plus un procent dintr-un transfer ulterior. Atacantul a petrecut 9 ani la Atletico si 2 ani la UTA, suma urmand sa se imparta egal intre cele doua cluburi, conform protocolului incheiat pentru toti jucatorii aflati in aceasta situatie. Ii multumim lui Dennis pentru tot ce a facut pentru noi si ii uram mult succes in continuare!", se arata pe site-ul clubului aradean.

In stagiunea trecuta, Denis Man a marcat 10 goluri in 29 de partide. In acest sezon, Man a reusit sa inscrie cinci goluri in primele cinci meciuri.

Potrivit gsp.ro, FC Steaua a platit 350.000 de euro celor de la UTA Arad, care vor primi si un procent dintr-un viitor transfer.

Steaua a reusit in aceasta vara alte 12 transferuri: Fernando Boldrin (300.000 de euro) si William de Amorim (700.000 de euro), de la Astra, Florin Tanase (1.800.000 de euro, de la Viitorul), Wilfred Moke, de la FC Voluntari (150.000 de euro), Antonio Jakolis, de la CFR Cluj (350.000 de euo), Edi Stancioiu, de la ASA Targu Mures (liber de contract), Ovidiu Popescu, Dan Popescu, Vlad Achim, Bogdan Mitrea, Bojan Golubovic si Adnan Aganovic.