Vlad Chiriches, fundasul echipei Napoli, nu va juca in primul meci al nationalei Romaniei din preliminariile pentru Cupa Mondiala din Rusia 2018, cu Muntenegru, neputand fi recuperat din punct de vedere medical pana la ora partidei, informeazafrf.ro.

Vlad ChirichesFoto: frf.ro

Staful medical al echipei nationale a Romaniei a decis vineri dimineata ca Vlad Chiriches nu va putea fi recuperat in timp util pentru meciul cu Muntenegru, si in aceste conditii, stoperul de 26 de ani se va intoarce la echipa de club pentru recuperare.

"Miercuri, Vlad Chiriches a acuzat o inrautatire a durerilor mai vechi la genunchiul stang, iar staful medical a decis sa-l opreasca de la antrenamente. In aceasta dimineata, s-a constatat ca sansele ca el sa fie apt de joc pentru meciul de duminica sunt minime si s-a decis de comun acord cu fotbalistul ca acesta sa plece la Roma pentru a efectua o artroscopie", precizeaza FRF intr-un comunicat.

Selectionerul Christoph Daum are la dispozitie urmatorii fundasi pentru disputa cu Muntenegru: Cristian Sapunaru (Astra), Valerica Gaman (Karabukspor), Cosmin Moti (Ludogoret Razgrad), Dragos Grigore (Al Sailiya/Qatar), Bogdan Vatajelu (CS Universitatea Craiova), Alexandru Matel (Dinamo Zagreb), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (Steaua Bucuresti).

Romania vs Muntenegru se va disputa pe "Cluj Arena", in data de 4 septembrie, de la ora 21:45. Tricolorii fac parte din Grupa E, alaturi de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan.