Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a criticat FRF pentru faptul ca a ales Cluj Arena ca loc de disputare al meciului Romania - Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, intrebandu-se cum a fost posibil ca oficialii federatiei sa nu tina cont de faptul ca stadionul gazduia un mare concert inaintea partidei, transmite News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Nu poti sa joci pe un teren fara iarba si iar sa fim de rasul Europei, ca atunci cu nisipul, cu Danemarca. Parca numai la noi se intampla. Nu se stia dinainte ca e concerul ala, Untold, acolo, care distruge tot? E frumos, sunt 200.000 de oameni... Dar, uita-te, e un gazon care nu mai revine decat la anul, cred eu. Pentru antrenori si jucatori important este ca gazonul sa fie impecabil. Din pacate, se va pierde la suporteri, pentru ca sunt convins ca stadionul Cluj Arena ar fi fost arhiplin", a declarat Andone.

Miercuri, FRF a hotarat sistarea temporara a procesului de vanzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016, pana la rezultatul inspectiei efectuate de UEFA la Cluj Arena, avand ca subiect conditiile de disputare a meciului Romania-Muntenegru.

In cazul in care UEFA va decide ca inalnirea nu poate avea loc pe Cluj Arena, aceasta va fi mutata pe stadionul echipei CFR Cluj.