Denis Alibec, atacantul echipei Astra Giurgiu, a declarat, joi, dupa remiza formatiei sale pe teren propriu cu West Ham United, scor 1-1, in play-off-ul Europa League, ca i-a fost foarte greu sa revina pe teren dupa accidentarea suferita la Euro 2016, potrivit Mediafax.

"Sunt bucuros ca am marcat si ca am ajutat echipa, chiar daca puteam sa facem mai mult. A fost grea revenirea pe teren, m-am sufocat dupa 10 minute. Dar incet, incet, o sa-mi revin. Cred ca puteam sa si castigam in aceasta seara, in Anglia va fi un alt meci, mult mai greu, sper ca le vom face fata. Ma bucur ca Marius Sumudica a revenit alaturi de noi, ne ajuta foarte mult. Cred ca Astra poate sa ajunga in grupele Europa League, totul depinde de noi. Sper sa vina si Budescu si sa refacem cuplul de anul trecut", a declarat Alibec dupa meci pentru DigiSport.

Geraldo Alves, fundasul giurgiuvenilor a precizat la finalul partidei: "Cred ca am facut un joc bun, am incercat sa jucam fotbal si sa nu primim gol. Jucatorii lui West Ham sunt foarte buni, dar noi ne-am antrenat foarte bine si suntem mandri de ce am facut azi. Alibec este un jucator diferit, care miroase golul, face diferenta in atac si s-a vazut azi. Revenirea lui Marius Sumudica ne-a dat un tonus in plus, ne-a incurajat, ne-a impins de la spate mereu. Nu avem nimic de pierdut in Anglia, vrem sa castigam si sa intram in Europa League. Cred ca va fi mai mare presiunea pe West Ham".

Mijlocasul Mark Noble a deschis scorul in minutul 45, din penalty. Atacantul Denis Alibec a egalat in minutul 83 pentru campioana Romaniei. Meciul retur va avea loc joi, 25 august, de la ora 21.45, la Londra.