Manchester City nu a parasit Bucurestiul dupa partida cu Steaua din play-off-ul Champions League (disputa castigata de britanici cu 5-0), "cetatenii" antrenandu-se miercuri pe stadionul din "Stefan cel Mare". La sedinta de pregatire a formatiei din Premier League au asistat si Ioan Andone si Adrian Mutu. "Am avut ce invata de la Pep Guardiola", a precizat Andone, tehnicianul celor de la Dinamo.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Coregrafia dinamovistilor de la meciul Stelei cu Manchester City a facut inconjurul lumii

Dupa lectia de fotbal aplicata Stelei, City a ramas peste noapte in Bucuresti, iar miercuri formatia engleza s-a recuperat in "Stefan cel Mare" dupa meciul din CL.

"A fost un atrenament foarte bun, a tinut o ora, s-a tinut pe Dinamo si am fost anuntat de ieri (n.r. marti) ca este acolo si i-am cerut voie lui Guardiola sa particip. Am vorbit cu Guardiola despre Mircea Lucescu in primul rand, unul dintre antrenorii de la care a avut de invatat. Au fost lucruri care se vorbesc intre antrenori in general" - Ioan Andone, pentru News.ro.

"Am fost la antrenament la Manchester, dar a fost un antrenament cu 5-7 jucatori care au fost rezerve aseara. A fost frumos. A fost de intensitate. Cel mai important lucru este ca am reusit sa vorbesc cu Guardiola vreo 20 de minute, impreuna cu nea Ando. Am vorbit despre lucruri interesante, despre chestii tactice si despre Mircea Lucescu. A zis ca este un om extraordinar, un antrenor foarte bun. A avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Mircea Lucescu" - Adrian Mutu, pentru News.ro.

Meciul retur dintre Manchester City si Steaua va avea loc pe "Etihad Stadium", pe 24 august. Vicecampioana Romaniei este sigura de calificarea in grupele Europa League, sezonul 2016-2017.

Steaua - Manchester City 0-5.