Suporterii lui Dinamo au reusit sa intre in istoria fotbalului cu o coregrafie, de acesta data fiind realizata la o partida a marei rivale Steaua. "Doar Dinamo Bucuresti" a fost mesajul afisat pe toata lungimea tribunei secunde, la partida cu Manchester City, din play-off-ul Champions League, pierduta de Steaua cu 5-0. Umilinta aplicata Stelei a fost preluata rapid de presa din intreaga lume.

Doar Dinamo Bucuresti - umilinta totala pentru Steaua pe National ArenaFoto: Hotnews

De mentionat faptul ca, la scurt timp dupa inceperea partidei, de la statia de amplificare, fanii au fost rugati sa isi dea jos vestele.

The Guardian, ENPS, Fox Sports, Mais Futebol, Record, Globoesporte, Sports Illustrated si La Gazzetta dello Sport sunt doar cateva dintre publicatiile care au scris despre imaginile care au facut inconjurul lumii.

Conform News.ro, Gazzetta dello Sport a scris despre "o adevarata insulta pentru suporterii Stelei, intr-o seara si mai amara dupa cele cinci goluri marcate de Manchester City: a fost cea mai grea infrangere din istoria clubului roman".

The Guardian titreaza "Steaua a fost sabotata de suporterii lui Dinamo". "Oficialilor de la Steaua li s-au inrosit fetele dupa farsa organizata de suporterii rivalilor de la Dinamo, care au sabotat coregrafia dinaintea meciului cu Manchester City. Seara a mers din rau in mai rau pentru Steaua, care a suferit cea mai grea infrangere pe teren propriu din istorie", mai noteaza The Guardian.

Americanii de la Fox Sports au scris: "Fanii Stelei au fost "trollati" de rivalii de la Dinamo inaintea meciului cu Manchester City".

"Steaua Bucuresti a fost plesnita peste fata de Manchester City, pierzand cu 5-0 in fata propriilor suporteri. Sergio Aguero a ratat doua penaltiuri, dar tot a marcat trei goluri. Asta nu a fost suficient de jenant. Rivalii de a Dinamo s-au asigurat că umilinta incepe dinaintea fluierului de start al meciului", a continuat sursa citata, potrivit News.ro.

"Doar Dinamo Bucuresti", coregrafia inainte de meciul Stelei din UCL", noteaza si 101 Great Goals.

"Fanii Stelei au fost victimele uneia dintre cele mai mari farse din istorie", a titrat joe.co.uk.

Metro a scris "Pentru cine nu stie, farsa pusa in scena de Dinamo este echivalenta cu o actiune similara a celor de la Manchester United pe Etihad in ziua in care vine FC Barcelona".

Becali a explicat la finalul meciului coregrafia aparuta la tribuna a doua: "Ce Dinamo Bucuresti? Au venit unii din Elvetia sau din Olanda ca fac ei gratuit coregrafie si le-am zis: «Faceti ba». Acum vezi Doamne mare smecherie. Eu le-am zis ca nu dau niciun ban si au zis «Bine domne, facem pe gratis». «Bine ma, faceti pe gratis». Cred ei ca ma intereseaza pe mine smecheria lor", a spus Gigi Becali, potrivit News.ro