Antrenorul echipei de fotbal Sparta Praga, Zdenek Scasny, a recunoscut miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca Steaua a fost echipa mai buna, precizand ca jucatorii sai "sunt cu mintea in alta parte", iar acest lucru a dus la eliminarea din Liga Campionilor, potrivit Agerpres.

"Steaua a fost mai buna pentru ca in meciul de la noi a facut egal, iar aici a castigat. Ei si-au mentinut ritmul din primul meci si in al doilea, in timp ce noi, din pacate, nu am facut-o.

Nu e corect sa spunem ca Stanciu a decis meciul. La primul gol noi am facut o greseala si el a fructificat-o. Dar nu se poate spune ca totul a fost meritul lui Stanciu, echipa noastra nu a jucat asa cum ar fi trebuit. Sparta nu a ajuns la forma de anul trecut, unii jucatori sunt inca departe de ceea ce au aratat atunci. Cert este ca baietii sunt cu mintea in alta parte, iar asta ne-a facut sa pierdem azi", a spus tehnicianul.

El a mentionat ca eliminarea din Liga Campionilor este un lucru grav pentru clubul ceh din punct de vedere financiar. "Acest esec este foarte grav pentru club din punct de vedere economic. Iar ca echipa, suntem total daramati, dar asta este situatia, ce putem face? Trebuie sa mergem mai departe", a precizat Scasny. In ceea ce il priveste pe Kehinde Fatai, mijlocas de origine nigeriana dar cu cetatenie romana, antrenorul a afirmat ca acesta se gandeste sa plece la o alta echipa.

"Fatai nu isi intra in forma, el este cu gandul in alta parte, cine stie. Poate vrea sa plece, nu stim exact", si-a explicat Scasny decizia de a nu-l introduce in teren pe Fatai. Echipa de fotbal Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, miercuri seara, dupa ce a invins formatia ceha Sparta Praga cu scorul de 2-0 (1-0), pe Arena Nationala din Capitala, in mansa a doua a turului trei preliminar al competitiei.

In partida tur de la Praga, cele doua echipe au incheiat la egalitate, scor 1-1. Steaua si-a asigurat astfel prezenta in grupele Europa League, in cazul in care ar fi eliminata din play-off-ul Champions League.