Maccabi Tel Aviv a castigat, joi, scor 3-1, meciul disputat in deplasare la Severin cu Pandurii Targu Jiu, in mansa tur a confruntarii din turul trei preliminar al Europa League, anunta Mediafax.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Au marcat: Herea 30' / Ben Haim 7', Igiebor 49', Micha 77'.

0-1: Ungurusan si Vasiljevic sunt scosi usor din joc de Ben Haim, iar atacantul israelienilor deschide scorul cu calm, cu o executie pe langa Stanca.

1-1: Voiculet centreaza din dreapta, Herea apare nemarcat pe coltul lung, reia cu capul si o face prea bine pentru ca Rajkovic sa mai poata interveni.

1-2: Medunjanin centreaza perfect din lovitura libera, Igiebor apare nemarcat in mijlocul careului si reia cu capul, din apropiere, fara vreo sansa pentru Stanca.

1-3: Dupa o pasa in adancime a unuia dintre mijlocasi, mingea a ajuns la Ben Bassat, care a centrat din partea stanga pentru Micha, iar cel din urma a inscris cu un sut in diagonala.

Pandurii Targu Jiu: Stanca - Ungurusan, Vasiljevic, Bunoza, Grecu - Rauta, Mrzljak (Obodo 62') - Pleasca (Trifu 80'), Voiculet, Herea (V. Munteanu 62') - Hora. Antrenor: Petre Grigoras.

Maccabi Tel Aviv: Rajkovic - Peretz, Tibi, Filipenko, Rikan - Medunjanin (E. Peretz 69'), Alberman, Igiebor (Itzhaki 79') - Micha, O. Sa (Ben Bassat 75'), Ben Haim II. Antrenor: Shota Arveladze.

Cartonase galbene: Voiculet 43', Ungurusan 79' / Ben Haim 38', Peretz 51', Rikan 62, Micha 81'.

Cartonase rosii: -. Arbitri: Sergii Boiko, Oleksandr Voytyuk, Volodymyr Volodin; rezerva: Oleksandr Derdo (toti din Ucraina).

Observatori: Ichko Lozev (Bulgaria), Sergio Di Cesare (Italia).

Stadion: Municipal, Turnu Severin.