Selectionerul Romaniei, Christoph Daum, a fost prezent la meciul Astrei cu FC Copenhaga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, si s-a declarat impresionat de jocul colectiv si spiritul de lupta al echipei, dar crede ca Astra va avea un meci greu in Danemarca. Astra a remizat cu FC Copenhaga, scor 1-1, iar danezii pastreaza prima sansa la calificarea in play-off-ul competitiei.

Christoph DaumFoto: frf.ro

Christoph Daum considera ca Astra este capabila sa scoata un rezultat bun in Danemarca, dar spune ca le va fi greu.

"Astra a aratat un joc colectiv foarte bun. Cred ca daca vor continua asa, vor avea o sansa mare la Copenhaga sa scoata rezultatul de care au nevoie pentru a se califica. Au jucat in unele momente fantastic, cel mai mult mi-a placut jocul colectiv, spiritul de lupta in unele situatii in care am vazut combinatii bune. Trebuie sa creada in sansa lor si sa si-o joace la Copenhaga.

O sa fie greu pentru Astra in Danemarca, i-a fost greu si aici. Nu cred ca Copenhaga vrea sa-i faca vreun cadou Astrei, trebuie sa dea iar totul si sper sa scoata un rezultat care sa o califice, are nevoie si de putin noroc si sper sa il aiba.

Am venit sa-mi fac o impresie despre cum se comporta echipele romanesti in cupele europene, nu doar sa urmaresc jucători. Evident, urmaresti jucatori, dar pentru mine e foarte important sa-mi fac o parere despre cum e organizat un meci european, cum se descurca. Am fost foarte impresionat de ce am vazut", a declarat Christoph Daum, dupa meciul Astrei, conform Digi Sport.

Antrenorul echipei nationale a urmarit si partida Stelei cu cehii de Sparta Praga. Steaua a incheiat la egalitate, scor 1-1.

"E un rezultat bun, mai ales cum au controlat jocul in repriza a doua, sunt optimist si cred ca vor fructifica sansa de a merge in turul urmator. Cred ca si merita. Steaua a jucat foarte bine, a scos un rezultat bun", a mai spus Christoph Daum.