Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a amanat pentru miercuri, 27 iulie, cazul clubului Rapid Bucuresti privind participarea in sezonul 2016-2017 al Ligii 1, informeaza Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

''Nu am fost in sala, dar s-a amanat pentru miercuri. Noi am adus contractele, tot, sa le prezentam, dar s-a amanat'', a declarat Valerii Moraru, finantatorul clubului Rapid, conform Agerpres.

Echipa Rapid a reusit promovarea in Liga 1, la finalul sezonului trecut, dupa un an petrecut in esalonul secund, dar apoi a intrat in faliment. Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru data de 24 august judecarea dosarului privind falimentul Rapidului, iar Liga Profesionista de Fotbal a decis ca in locul Rapidului va evolua in editia viitoare a Ligii 1 echipa ACS Poli Timisoara, care retrogradase la finalul editiei precendente.

La cateva ore dupa ce a decis ca ACS Poli Timisoara va juca in Liga 1, LPF a anuntat ca cei de la Rapid au depus noi documente care le-ar da dreptul sa evolueze in prima liga. Prin urmare, sefii LPF au cerut Comisiei de Disciplina a FRF sa decida care dintre Rapid si ACS Poli Timisoara are drept de joc in urmatorul sezon.

Comisia de Disciplina a FRF a anuntat, astazi, ca decizia finala va fi luata miercuri, 27 iulie.

Daca giulestenii nu vor primi avizul de a evolua in Liga 1, locul lor va fi luat de ACS Poli Timisoara.

Lichidatorul judiciar Aurel Brihac nu a fost prezent la sedinta comisiei.

Potrivit Agerpres, circa 100 de suporteri rapidisti au asteptat in fata sediului LPF luarea unei decizii in acest caz si au scandat de mai multe ori ''Rapid nu moare''.