Fostul antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu, Edward Iordanescu, scrie, joi, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook, ca fotbalul fara cluburi cu traditie si fara suporteri este egal cu zero. "Rapid, ''U'' Cluj, Petrolul....cate mai trebuie sa distrugem ca sa intelegem ca nu se mai poate asa si ca, continuam sa mergem pe un drum gresit?!..... Fotbalul fara cluburi cu traditie si fara suporteri = 0", spune Iordanescu, citat de News.ro.

Echipa FC Rapid a fost exclusa din editia 2016-2017 a Ligii I, iar locul sau a fost luat de formatia ACS Poli Timisoara, care retrogradase la finalul sezonului precedent, a anuntat, joi, secretarul general al LPF, Iustin Stefan.

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, miercuri, pentru 24 august, judecarea cererii FC Rapid de suspendare a executarii silite, solicitata de mai multe firme si persoane.

Echipa Rapid a reusit promovarea in Liga I, la finalul sezonului trecut, dupa un an petrecut in esalonul secund.

ACS Poli Timisoara, care va pleca cu un deficit de 14 puncte in actuala editie, ar urma sa intalneasca, luni, in deplasare, formatia FC Botosani in prima etapa a Ligii I, dar totusi decizia finala in cazul excluderii FC Rapid va fi luata in aceasta seara.