Ianis Hagi are un debut excelent la Fiorentina, remarcandu-se in toate cele trei partide in care a fost folosit. Antrenorul gruparii viola, Paulo Sousa, nu l-a laudat pe jucatorul roman pentru prestatiile sale, insa presa din Italia a fost impresionata de tehnica lui Ianis Hagi.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ianis Hagi a reusit cate o pasa de gol in primele doua partide amicale in care a fost folosit, iar in partida de pregatire cu Trapani, castigata de Fiorentina cu 2-1, romanul a oferit o pasa de gol pentru Zarate si a obtinut penalty-ul din care a marcat Rossi.

Jurnalistii de la firenzaviola.it au remarcat evolutiile lui Ianis Hagi si il considera un jucator de viitor: "Prin aducerea fotbalistului roman, Fiorentina a castigat la nivelul marii performante. Folosit din nou mijlocas stanga, Hagi a aratat foarte bine din punct de vedere fizic, plus tehnica sa la nivel inalt.

Delicios in evolutii, Hagi a oferit si un assist cu calcaiul pentru Zarate. Fiul lui Gica Hagi a reusit deja sa dea semnale ca este un jucator interesant pentru viitor", au scris jurnalistii de la firenzaviola.it, conform Digi Sport.